search
Een van de beste series op Netflix is terug met een gloednieuw seizoen
Series / Nieuws

Een van de beste series op Netflix is terug met een gloednieuw seizoen

De fantasy-dramaserie Outlander staat nu eindelijk met seizoen 7.1 op Netflix.

Een van de beste en sowieso meest geliefde series op Netflix is Outlander. Even geleden verscheen het eerste deel van seizoen 7 al op Ziggo en nu staan de acht afleveringen ook op Netflix. Het was even wachten.

'Part 1' van het zevende seizoen startte op 16 juni op de Amerikaanse zender Starz en is nu dus eindelijk toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Tot voor kort waren alleen de eerste zes seizoenen met in totaal 75 afleveringen beschikbaar.

Toekomst Outlander


Na dit eerste deel van seizoen 7 verschijnen er eind dit jaar acht afleveringen als onderdeel van het tweede deel van seizoen 7. Daarna wordt de moederserie afgerond met een laatste seizoenen met tien afleveringen.

Daarnaast is er een prequelserie in de maak over de ouders van het personage Jamie Fraser (Sam Heughan). Deze tiendelige serie wordt nu opgenomen en heet Outlander: Blood of My Blood. Brian Fraser wordt gespeeld door Jamie Roy en Ellen MacKenzie door Harriet Slater.

An Echo in the Bone


Het zevende seizoen is gebaseerd op het boek An Echo in the Bone van schrijver Diana Gabaldon. Moet je nog starten met seizoen 7? Je vindt deze hier op Netflix.De kijkcijfers van Outlander op de originele zender Starz blijken sinds het succesvolste seizoen - seizoen 3 - flink te zijn ingekakt. Aflevering 6 van seizoen 3 werd bekeken door 1,72 miljoen kijkers. De best bekeken aflevering van seizoen 7 trok 0,44 miljoen kijkers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Outlander al op Ziggo gezien of ge je nu kijken op Netflix?

 • Al op Ziggo gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Ik ga kijken op Netflix

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen