search
Terugkeer van iconische comedyserie scoort de volle 100% op Rotten Tomatoes: "Ze zijn terug en net zo hilarisch als voorheen"
Series / Specials

Terugkeer van iconische comedyserie scoort de volle 100% op Rotten Tomatoes: "Ze zijn terug en net zo hilarisch als voorheen"

'The Kids in the Hall' kwam in 2022 terug met een zesde seizoen, 27 jaar nadat de serie was gestopt.

Van 1988 tot 1995 kon je kijken naar de Canadese sketchcomedyserie The Kids in the Hall met in de hoofdrollen de komediegroep The Kids in the Hall. De groep, bestaande uit comedians Dave Foley, Kevin McDonald, Mark McKinney, Bruce McCulloch en Scott Thompson, verscheen als bijna alle personages in de serie, zowel mannelijke als vrouwelijke, en schreef ook het merendeel van de sketches.

The Kids in the Hall liep vijf seizoenen, maar kwam in 2022 - 27 jaar nadat de serie was gestopt - terug met een zesde revival-seizoen. En deze terugkeer was een groot succes. De revival werd aangekondigd begin 2020, maar door de coronapandemie begon het filmen pas halverwege 2021.

Zesde seizoen


De groep beschouwt dit als het zesde seizoen van The Kids in the Hall, niet als een aparte revival of reboot. In tegenstelling tot de vorige seizoenen werd seizoen zes niet opgenomen voor een live publiek en is er ook geen lachtrack. Personages uit de vorige seizoenen verschijnen in het zesde seizoen, samen met een aantal nieuwe personages.

Het zesde seizoen van The Kids in the Hall bevat ook verschillende gaststerren, waarvan de meeste deelnemen aan een terugkerend segment genaamd Friends of Kids of the Hall. Een paar van deze gaststerren zijn Pete Davidson, Catherine O'Hara, Kenan Thompson, Will Forte, Fred Armisen, Tracee Ellis Ross en Mark Hamill.

Perfecte score


De critici waren fan van dit nieuwe seizoen van The Kids in the Hall dat op Rotten Tomatoes een perfecte score kreeg van 100%. Het kritische oordeel op de website luidt: "The Kids in the Hall zijn doorgewinterde komedieveteranen geworden zonder een slag te missen en leveren een frisse set sketches die trouwe fans zullen verrukken."Alex Maidy van JoBlo's Movie Network was ook heel positief over de serie: "Als je The Kids in the Hall in de jaren 90 niet grappig vond, zal deze revival je niet overtuigen. Voor fans van de komieken, wees gerust dat ze terug zijn en net zo hilarisch als voorheen."

Kijken?


Wil je dit zesde seizoen van The Kids in the Hall zien? Je kan alle acht afleveringen van dit seizoen bekijken op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Kids in the Hall: typisch een serie voor mij

 • Klopt!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, eigenlijk niet / niet gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen