search
Stevige actiethriller uit 2016 met Matt Damon houdt op Netflix de kijkers aan de buis gekluisterd
Films / Netflix Kijktip

Stevige actiethriller uit 2016 met Matt Damon houdt op Netflix de kijkers aan de buis gekluisterd

Is Jason Bourne uit 2016 de laatste film in de reeks met Matt Damon?

Zou er in de toekomst nog een nieuwe film in de Bourne-reeks verschijnen, en dan uiteraard met Matt Damon in de hoofdrol als Jason Bourne? De eerdere films zijn nog altijd geliefd en nu staat het meest recente deel in de Netflix Top 10.

Enkele dagen geleden zette de streamingdienst Jason Bourne uit 2016 online en waarschijnlijk hebben veel mensen zin om de film (nog) een keer te kijken. De film komt binnen op de tiende plaats in de Top 10 en zal hoogstwaarschijnlijk nog wel wat plaatsen gaan stijgen.

Vijfde film


Jason Bourne is de vijfde film in de reeks en de vierde met Damon. Tussendoor verscheen de spin-off The Bourne Legacy met Jeremy Renner. Paul Greengrass regisseerde Jason Bourne, maar wist het succes van zijn eerdere films niet helemaal door te trekken.

De ontvangst onder de critici en het publiek was duidelijk minder. "Jason Bourne biedt fans van de franchise meer van wat ze verwachten. Dat is zowel het grootste verkoopargument als het grootste minpunt van dit vervolg," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes, waarop de Tomatometer op slechts 54 procent staat.

Nu te zien


Jason Bourne staat nu op Netflix en hieronder zie je de originele trailer.De synopsis: De voormalige spion is wederom op de vlucht voor de overheid en is terug om een schimmig cybercomplot op te rollen en het mysterie achter zijn vaders dood op te lossen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nog een Jason Bourne-film met Damon?

 • Ja graag!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, het is goed zo

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen