search
Grote Jedi-verrassing in geplaagde 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'
Series / Nieuws

Grote Jedi-verrassing in geplaagde 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'

Een oude bekende uit de wereld van 'Star Wars' is te zien in de vierde aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Leslye Headlands nieuwste 'Star Wars'-productie is inmiddels op de helft van het totale aantal van acht afleveringen. De showrunner combineerde elementen uit Star Wars Legends met de prequelfilms en plaatste deze in een ruimere context.

In de meest recente aflevering werd dit nog eens getoond, toen de Jedi Ki-Adi-Mundi zijn opwachting maakte. Master Sol (Lee Jung-jae) heeft een bespreking waar de Jedi bij aanwezig is.

Aftiteling


In de prequelfilms werd Ki-Adi-Mundi door Silas Carson gespeeld en was zijn personage een onderdeel van de High Council. In The Acolyte wordt hij neergezet door Derek Arnold en frappant genoeg niet bij name genoemd.

De aftiteling bevestigt echter dat het om een en hetzelfde personage gaat. In deze periode is hij nog geen onderdeel van de Jedi High Council, maar hij is duidelijk al wel een volwaardige Jedi.

Stof voor discussie


De vraag die hierdoor automatisch wordt gesteld is hoe het zit met de leeftijd van Ki-Ad-Mundi. Er zit ongeveer honderd jaar tussen de prequelfilms en de gebeurtenissen van The Acolyte, wat ongetwijfeld weer de nodige stof voor discussie zal opleveren.Je kunt Star Wars: The Acolyte streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is The Acolyte nog steeds een tegenvaller?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen