search
Prequelserie 'Dexter: Original Sin' onthult zijn grootste naam
Series / Nieuws

Prequelserie 'Dexter: Original Sin' onthult zijn grootste naam

Van aandoenlijke dokter tot bikkelharde politiekapitein. Hij kan het allemaal.

De wereld van Dexter maakt zich op om nog verder uit te breiden. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de prequelserie Original Sin, en de producenten hebben weer een nieuwe ster binnengehaald.

Acteur Patrick Dempsey is namelijk toegevoegd aan de cast van de nieuwe serie. Hij is bij de meeste mensen bekend van zijn rol als Derek 'McDreamy' Shepherd in de ziekenhuisserie Grey's Anatomy. Dempsey voegt zich in Dexter: Original Sin bij een reeks al indrukwekkende namen.

Veel bekende personages


In de nieuwe serie speelt Dempsey de rol van Aaron Spencer, hoofd moordzaken bij de Miami Metro politiedienst. Spencer was jarenlang de steun en toeverlaat van Dexters vader Harry Morgan, die in de prequel wordt gespeeld door Christian Slater.

Dexter: Original Sin ging eerder deze maand in productie en heeft naast Dempsey en Slater ook rollen voor onder andere Patrick Gibson als Dexter Morgan, Molly Brown als Debra Morgan, James Martinez als Angel Batista en Christina Milian als Maria LaGuerta.

Een seriemoordenaar in wording


De serie speelt zich vijftien jaar voor de gebeurtenissen in Dexter af, in het jaar 1991. Het volgt Dexter in zijn transformatie van onschuldige student tot koelbloedige seriemoordenaar, en hij moet met de hulp van zijn vader zijn bloeddorstige drang onder controle proberen te houden.


Wanneer Dexter: Original Sin precies uitkomt, is nog niet bekend. Tot die tijd kun je alle afleveringen van het origineel Dexter kijken op SkyShowtime of Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Dexter: Original Sin: creatieve armoe of slimme zet?

 • Creatieve armoe

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Slimme zet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen