search
Mike Colter en Rosario Dawson op nieuwe setfoto's Marvels 'Luke Cage'
Series / Nieuws

Mike Colter en Rosario Dawson op nieuwe setfoto's Marvels 'Luke Cage'

De opnames van de derde Marvel-/Netflix-serie zijn momenteel volop in gang.

De opnames van Marvels derde Netflix-serie Luke Cage gaan gestaag verder en vandaag hebben we dan ook een reeks nieuwe setfoto's voor jullie. Deze zijn zoals altijd natuurlijk hieronder te bekijken.


Nadat een gesaboteerd experiment ervoor zorgt dat hij superkrachten krijgt, moet Luke Cage vluchten en een nieuw bestaan zien op te bouwen in de New Yorkse wijk Harlem. Al snel wordt hij echter opgespoord en moet hij opnemen tegen duistere figuren uit zijn verleden die het op hem gemunt hebben.

Mike Colter speelt (na zijn aandeel in Jessica Jones) opnieuw de rol van Luke Cage en wordt vergezeld door Simone Missick als Misty Knight, Frank Whaley als Rafael Scarfe, Mahershala Ali als Cottonmouth, Theo Rossi als Shades, Alfre Woodard als Mariah Dillard en Rosario Dawson als Claire Temple. Cheo Hodari Coker (Notorious, NCIS: Los Angeles) fungeert als uitvoerend producent en showrunner van de serie, waarvan het eerste seizoen in 2016 zal worden uitgezonden.

Luke Cage is een creatie van Archie Goodwin en John Romita, Sr. en is een van de populairste helden die op straatniveau werken in het Marvel-universum. Cage is ook een vriend en zakenpartner van Danny Rand (alias Iron Fist), waarvan het de bedoeling is dat hij ook zijn eigen serie krijgt.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen