search
Kevin Costner komt met slecht nieuws: "het gaat niet lukken"
Series / Nieuws

Kevin Costner komt met slecht nieuws: "het gaat niet lukken"

SkyShowtime onthult wanneer het langverwachte tweede deel van het vijfde en tevens laatste seizoen te zien is.

Vandaag heeft SkyShowtime onthuld dat de familie Dutton op 14 november terugkeert naar SkyShowtime voor het langverwachte tweede deel van het vijfde en tevens laatste seizoen van de wereldwijde hitserie.

Voor de fans van de serie en Kevin Costner is er minder goed nieuws. Yellowstone kreeg al vele spin-offs, maar kan daarvoor geen beroep meer doen op de acteur. Dit heeft hij laten weten op Twitter/X.

Horizon


De acteur laat weten dat hij het enorm druk heeft gehad met de potentieel vierdelige filmreeks Horizon, waarvan het eerste deel binnenkort in de bioscoop te zien is.

"Hallo allemaal. Ik wil jullie even laten weten dat ik na dit lange anderhalf jaar werken aan Horizon, en het doen van alle dingen die nodig zijn, en het denken aan Yellowstone, de geliefde serie waar ik van hou en waarvan ik weet dat jullie ervan houden, me net realiseerde dat ik niet door kan gaan met seizoen 5, ook niet in de toekomst," zegt Costner in onderstaande video.

Veranderd


"De serie is iets dat me echt heeft veranderd. Ik vond het geweldig en ik weet dat jullie ervan houden. En ik wilde jullie gewoon laten weten dat ik niet terugkom. Ik hou van de relatie die we hebben kunnen opbouwen, en ik zie jullie in de bioscoop," aldus Costner.

Bekijk op instagram


Yellowstone kijk je in Nederland op SkyShowtime, waar ook de spin-offs 1923 en 1883 te zien zijn. Toekomstige spin-offs dragen de titels 6666, 1944 en 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Kevin Costner missen in de Yellowstone-franchise?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen