search
Seizoen 5 van 'Stranger Things' is "volledig krankzinnig" en "zonder enige controle"
Series / Nieuws

Seizoen 5 van 'Stranger Things' is "volledig krankzinnig" en "zonder enige controle"

Hoofdrolspeer Jamie Campbell Bower belooft een daverend afscheid van de vriendengroep.

De opnames van Stranger Things zijn nog steeds gaande in Atlanta. Zowel de cast als de makers zelf houden hun lippen stijf op elkaar wat het einde betreft.

Campbell Bower was onlangs te gast bij de podcast 'I've Never Said This Before With Tommy DiDario' en verzekerde iedereen ervan dat het afscheid indrukwekkend zal zijn. Naar verluidt zullen de makers er nog een schepje bovenop doen vergeleken met de vorige seizoenen.

Goed te volgen


De acteur wond er geen doekjes om. Campbell Bower: "Als je dacht dat de vorige seizoenen al behoorlijk wat waren, zet je dan maar schrap. Het komende seizoen is volledig krankzinnig, totaal van de gekke en zonder enige controle".

De Vecna-acteur lichtte dit vervolgens toe. Volgens Campbell Bower waren de vorige seizoenen goed te volgen, maar in het slotseizoen van Stranger Things gebeurt er zoveel dat hij moeite heeft om zijn personage bij te houden.

Toneelstuk


De laatste keer dat hij een personage opnieuw moest interpreteren was toen hij Caius speelde in de 'Twilight'-films. Het prequeltoneelstuk The First Shadow, dat momenteel in Londen wordt opgevoerd, hielp hem wat dat betreft. "Het was erg boeiend om het stuk over de jonge jaren van Henry te zien. Het beantwoordde bepaalde vragen die ik over hem had," besluit de acteur.Het slotseizoen van Stranger Things wordt in de loop van 2025 verwacht op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk personage verdient een spin-off?

 • Kali

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Erica

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen