'Marco Polo: One Hundred Eyes' met kerst op Netflix

Marco Polo One Hundred Eyes Netflix

Standalone productie over personage uit de serie is 26 december exclusief te zien op de betaalzender.

Michelle Iwema, 9 december 2015 om 14:36

Marco Polo, met in de hoofdrol acteur Lorenzo Richelmy, is gebaseerd op de avonturen van de befaamde ontdekkingsreiziger in Kublai Khan’s hof in het 13e eeuwse China. Het achterliggende verhaal van dit personage zal centraal staan in de standalone productie Marco Polo: One Hundred Eyes, die 26 december exclusief te zien zal zijn op Netflix. Dat werd afgelopen week aangekondigd op Comic Con Brazil.
John Fusco, maker van de Oscar genomineerde film Spirit: Stallion of the Cimarron, is creator, executive producer en showrunner van zowel de serie als de standalone productie. Hij doet dat samen met Dan Minahan, die eerder verantwoordelijk was voor Homeland en Game of Thrones.

Verder zijn Patrick Macmanus, Harvey Weinstein, Bob Weinstein en Elizabeth Sarnoff betrokken als executive producers. Marco Polo wordt voor Netflix geproduceerd door The Weinstein Company.

Bron: Netflix

Lees meer over: Netlfix, Marco Polo, Marco Polo One Hundred Eyes, Game of Thrones, Homeland, Spirit Stallion of the Cimarron, The Weinstein Company

Informatie over de serie: Marco Polo

Populair nieuws