search
Grote serie van Prime Video gecanceld na slechts twee seizoenen
Series / Nieuws

Grote serie van Prime Video gecanceld na slechts twee seizoenen

De westernserie met Josh Brolin loopt nu twee seizoenen en wordt goed ontvangen.

Outer Range, de mix van western en sciencefiction met Josh Brolin in de hoofdrol, heeft het niet gered. Variety bericht dat na twee seizoenen de stekker uit de serie gaat.

Het verhaal speelt zich af in Wyoming, waar rancher Royal Abbott (Brolin) op zijn land een zwart gat ontdekt. Dit eigenaardige verschijnsel lijkt samen te hangen met de komst van de geheimzinnige Autumn (Imogen Poots), die verbonden lijkt te zijn aan de Abbotts.

De kost verdienen


Outer Range is qua genre voornamelijk een western, waarin Royal, zijn vrouw Cecilia (Lili Taylor) en hun twee zoons voornamelijk bezig zijn om de kost te verdienen. Hun buren zijn de Tillersons, waarmee de Abbotts een conflict hebben.

Het verhaal krijgt een bovennatuurlijk tintje wanneer Royal op zijn land een zwart gat in het weefsel van de realiteit ontdekt. Hij steekt zijn hand in dit gat en begint visioenen te krijgen.

Waardering


Outer Range werd goed gewaardeerd door zowel de critici als het publiek. Amazon maakt geen officiële kijkcijfers bekend, maar de serie stond kort na de première in de Nielsen Top 10.Outer Range kun je bekijken op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Geen Outer Range meer... Balen?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen