search
Nog meer 'Game of Thrones'? George R.R. Martin reageert
Series / Nieuws

Nog meer 'Game of Thrones'? George R.R. Martin reageert

George R.R. Martin reageert op geruchten van fans over een gloednieuw project.

Het boek A Song of Ice and Fire van schrijver George R. R. Martin kwam in 1996 uit. Vandaag de dag kennen mensen dit project wellicht beter als de populaire serie Game of Thrones. Onlangs reageerde de schrijver op geruchten van zijn fans.

Martin is sinds Game of Thrones betrokken bij veel projecten, waardoor hij een zeer drukke agenda heeft. Toch vindt hij altijd wel de tijd om zich te mengen in de geruchten die rondgaan onder fans.

Nieuw project


De laatste tijd is Martin bezig met het project Elden Ring, een populaire game die enkele jaren geleden uit is gekomen. Logischerwijs zijn er geruchten ontstaan over dit project.

Veel fans dachten namelijk dat de game uitgebracht zou worden als een live-action serie. Dit idee is best logisch, aangezien er de laatste tijd veel van dit soort adaptaties uitgekomen zijn. Denk maar aan het immens populaire The Last of Us dat gebaseerd is op de game van Naughty Dog.

Elden Ring


Enkele dagen geleden schreef Martin een nieuwe blogpost, genaamd 'Lose One, Win One', voor zijn Not a Blog. Hierin ging de schrijver in op de Nebula Award die Elden Ring heeft gewonnen en nam hij de tijd om te reageren op de geruchten van zijn fans.Martin schreef hierover: "Oh, en over die geruchten die je misschien hebt gehoord over een speelfilm of televisieserie gebaseerd op Elden Ring… ik heb niets te zeggen. Geen woord, nee, niets, ik weet niets, je hebt nog nooit iets van mij gehoord. [...] Welk gerucht?"

Wat betekent dit?


Het sarcasme druipt van deze alinea af, maar wat bedoelt Martin hier precies mee? Betekent dit dat er in het geheim de eerste ideeën voor een live-action in de maak zijn? Of betekent dit slechts dat de schrijver het een goed idee vindt en hier achter staat?

Totdat er een officiële verklaring wordt gegeven, kunnen we helaas niets meer doen dan afwachten (en speculeren).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij zin in meer Game of Thrones?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen