search
Nieuwe komische misdaadserie van Hans Teeuwen binnenkort te zien op Videoland
Series / Nieuws

Nieuwe komische misdaadserie van Hans Teeuwen binnenkort te zien op Videoland

De cabaretier lijkt als een vis in het water in zijn komische detectiverol.

''Ik ben Hans Teeuwen, ik ben alcoholist. En ik bedoel het goed, maar het pakt meestal rampzalig uit.'' Zo begint cabaretier Hans Teeuwen een promovideo voor zijn nieuwe serie voor Videoland.

De absurdistische komedieserie draagt de titel Jackson & Malone, verwijzend naar de twee hoofdpersonages gespeeld door Teeuwen en Kevin Janssens. Het duo moet in actie komen in het pittoreske dorpje Spulne, waar één voor één de lokale bejaarden vermoord worden.

Spannend en absurd


Hans Teeuwen is tevens bedenker van de serie. Videoland omschrijft de serie als 'een crime komedie die spannend, grappig en absurd is en vol zit met onverwachte twists'. Liefhebbers van de grove en absurdistische humor waarmee Teeuwen ons land al sinds de jaren 90 verwent lijken dus heerlijk aan hun trekken te komen.

De serie wordt geregisseerd door Max Porcelijn (Plan C, De Grote Zwaen), die ook samen met Teeuwen en Jonathan van het Reve de scripts schreef. In de bijrollen verschijnen acteurs als Porgy Franssen, Jan Bijvoet, Sanne-Samina Hanssen, Tom van Dyck en Victor Löw.

19 juli


Als je uitkijkt naar de serie heb je geluk: op 19 juli al gaat Jackson & Malone van start op Videoland. Alle zes afleveringen verschijnen dan op de streamingdienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de shows van Hans Teeuwen gezien en wat vind je ervan?

 • Hilarisch

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Niet mijn soort humor

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen