Nieuwe Series Zomer 2013

Zoals dat gaat in het Amerikaanse Televisie land worden er ook deze zomer weer een flink aantal nieuwe series geïntroduceerd.

Serietotaal, 16-07-2013 15:09

Zoals dat gaat in het Amerikaanse Televisie land worden er ook deze zomer weer een flink aantal nieuwe series geïntroduceerd. De meeste zullen vroegtijdig afhaken, maar wie weet zitten er wat toppertjes tussen, een overzicht:
Under the Dome
Under the Dome is een serie gebaseerd op een boek van Stephan King. Over een stadje wordt op mysterieuze wijze een gigantische 'dome' geplaats. Niemand kan er meer in of uit. Te zien vanaf 24 juni 2013.

Orange is the New Black
In Orange is the New Black beland een succesvolle carrièrevrouw in de gevangenis nadat ze wordt veroordeelt voor geld witwassen en drugs handelen. Te zien vanaf 1 juli op Netflix.

The Bridge
The Bridge is een nieuwe dramaserie op de zender FX (o.a. van Sons of Anarchy, The Americans en Justified). Een dramaserie over politie rechercheurs aan beide zijde van de Amerikaans-Mexicaanse grens. Hoofdrollen zijn voor Diane Kruger en Demian Bichir. Te zien vanaf 10 juli 2013.

Devious Maids
Devious Maid is geschreven door dezelfde persoon die Desperate Housewives bedacht. Een drama over een moord bij de "rich & famous" door de ogen van een groepje Latina dienstmeisjes. Te zien vanaf 23 juni 2013.

Low Winter Sun
Low Winter Sun is de nieuwe serie van AMC nu succes series Breaking Bad en Mad Men bijna stoppen. Een grimmige dramaserie over corruptie bij de politie en de criminelen die zich afspeelt in Detroit. Te zien vanaf 11 Augustus 2013.

The Fosters
Eerder al bracht ABC Family met de serie Switched at Birth een originele nieuwe familiedrama. Ook in The Fosters wordt er weer een atypisch gezin gevolgd, een lesbisch stel, waarvan er ook nog eentje zwart is (nog steeds een issue in Amerika), met een biologische zoon, een geadopteerde tweeling en een nieuw probleemkind dat ze in huis halen. Te zien vanaf 3 juni.

Ray Donovan
Nieuwe dramaserie op Showtime. Ray Donovan (Liev Schreiber) is een "fixer" voor de "rich & famous", hij regelt dingen. Hij komt echter in de problemen wanneer zijn vader Mickey (Jon Voight) uit de gevangenis komt. Te zien vanaf 30 juni 2013.

Graceland
Graceland is een serie over de levens van een groep geheim agenten die werken voor de FBI, DEA en de douane. De dubbellevens zorgen voor veel drama. Te zien vanaf 6 juni 2013.

Crossing Lines
Een serie over de International Criminal Court special crime units, gevestigd in Den Haag. Onder andere Donald Sutherland en William Fichtner spelen hoofdrollen. Te zien vanaf 23 juni 2013.

King & Maxwell
TNT heeft al eerder vergelijkbare 'buddy dram's' gemaakt als Franklin and Bash en Rizzolli and Isles. Dit jaar komen ze met King & Maxwell met Jon Tenney en Rebecca Romijn als oud Secret Service agenten die private investigators worden.

Twisted
Twisted volgt in de voetsporen van de succes serie Pretty Little Liars op ABC Family. Ook in deze serie gaat het om een groep jonge mensen met vele geheimen. Te zien vanaf 11 juni 2013.

Camp
Camp is een dramaserie die zich afspeelt op een "summer camp". Te zien vanaf 10 Juli 2013.

Lees meer over: 2012, 2013, under the dome

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in