Nieuwe trailer DC-serie 'Legends of Tomorrow'

Nieuwe trailer 'Legends of Tomorrow'

The CW zendt de eerste aflevering van de superheldenserie uit op 21 januari 2016.

Zilko Tarici, 29 december 2015 14:54


The CW heeft vandaag een gloednieuwe trailer van superheldenserie Legends of Tomorrow, een spinoff van The Flash en Arrow, vrijgegeven. De trailer kun je zoals altijd hierboven bekijken.

Wanneer helden alleen niet genoeg zijn, heeft de wereld legendes nodig. Nu hij de toekomst heeft gezien, is het de taak van tijdreiziger Rip Hunter om een groep van helden en schurken samen te stellen, die een haast niet te stoppen vijand moeten tegenhouden, die onze wereld om zeep wil helpen. Zal het deze groep van buitenstaanders lukken om deze enorme bedreiging een halt toe te roepen?

In DC's Legends of Tomorrow worden de hoofdrollen gespeeld door Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Ciarra Renee, Franz Drameh, Dominic Purcell en Wentworth Miller. De serie is gebaseerd op personages uit de strips van DC en is een nieuwe productie van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television. Greg Berlanti fungeert als uitvoerend producent van de ambitieuze serie.

De eerste aflevering van Legends of Tomorrow zal op 21 januari 2016 worden uitgezonden door The CW.

Bron: The CW

Lees meer over: legends of tomorrow, the flash, arrow, brandon routh, stephen amell, caity lotz, victor garber

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws