search

Ons nieuws van dinsdag 5 januari 2016

Teaser Netflix's 'Love' van Judd Apatow
Series / Trailer

Teaser Netflix's 'Love' van Judd Apatow

De nieuwe komedieserie die dit jaar verschijnt.



Na een flinke reeks films, zoals het recente Trainwreck, en bijvoorbeeld de HBO-serie Girls heeft Judd Apatow zich gestort op de serie Love, welke dit jaar te zien zal zijn op Netflix. Hierboven zie je de eerste teaser voor en hieronder een paar foto's uit de komedie.

De serie Love zou een veel te eerlijk beeld van een moderne relatie willen schetsen. De belangrijkste personages zijn de goedzak Gus (Paul Rust), die een modern appartement betrekt nadat zijn vriendin hem heeft bedrogen, en Mickey (Gillian Jacobs), een wilde meid die klaar is met haar werk en net vrijgezel is. Zij laten de mooie en vervelende kanten van het leven zien, zoals intimiteit, verplichtingen en (andere) dingen die ze vooraf liever hadden vermeden.

Op 19 februari verschijnen de twaalf afleveringen van het eerste seizoen van Love op het 'betaalkanaal' Netflix. Hieronder de twee foto's:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Voltron' en Guillermo del Toro's 'Trollhunters' naar Netflix
Series / Nieuws

'Voltron' en Guillermo del Toro's 'Trollhunters' naar Netflix

De streaming service gaat zich nu ook meer richten op animatieseries.

Netflix en Dreamworks Animation hebben vandaag aangekondigd dat ze hun samenwerking gaan uitbreiden. Dit houdt in dat Netflix alle animatiefilms van Dreamworks mag streamen, maar ook dat zij samen zullen werken aan nieuwe animatiefilms en -series.

In 2016 zal Netflix verschillende series van Dreamworks gaan streamen, waaronder een nieuwe versie van jaren '80-cartoon Voltron en de gloednieuwe animatieserie Trollhunters van producent Guillermo del Toro, waarin twee beste vrienden een geheime wereld onder het dorp waarin zij wonen ontdekken.

Dit is vooralsnog het enige wat we weten over de betreffende animatieseries, maar zodra we meer weten, houden we jullie uiteraard op de hoogte!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Louis C.K. en Albert Brooks werken samen aan nieuwe animatieserie
Series / Nieuws

Louis C.K. en Albert Brooks werken samen aan nieuwe animatieserie

De twee zijn binnenkort ook beide te horen in animatiefilm The Secret Lif of Pets.

Komiek Louis C.K. en Albert Brooks, die binnenkort beide te horen zijn in animatiefilm The Secret Life of Pets, zullen opnieuw samenwerken aan een half uur durende pilot-aflevering van een nieuwe animatieserie van FX.

C.K. en Brooks zullen de stemmen verzorgen van de twee hoofdpersonagen en zullen ook de serie produceren. Louie, de populaire serie van C.K. wordt al een aantal jaar uitgezonden door FX, en hij heeft nog twee andere series in de planning staan voor het netwerk.

FX heeft veel succes gehad met de geanimeerde comedy-serie Archer en wilt in het komende jaar daar nog twee andere animatieseries aan toevoegen: Cassius and Clay en Bigfoot, dat door Seth Rogen en Evan Goldberg geproduceerd wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uitgebreide synopsis tweede seizoen 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Uitgebreide synopsis tweede seizoen 'Agent Carter'

Peggy staat voor een uitzonderlijk grote uitdaging.

Nog maar even wachten en dan beginnen Marvel en ABC met de uitzendingen van het tweede seizoen van Agent Carter. De serie, waarin Hayley Atwell de hoofdrol speelt, heeft nu een zeer uitgebreide synopsis gekregen die veel vertelt over het nieuwe seizoen. Er was nog weinig bekend na de promo's voor het seizoen, maar de synopsis geeft veel informatie.

Marvel's Agent Carter keert terug voor een dynamisch tweede seizoen vol avontuur en intrige, met Hayley Atwell wederom in de titelrol van de niet tegen te houden Agent Peggy Carter, die nog altijd voor de SSR (Strategic Scientific Reserve) werkt. Toegewijd aan het gevecht tegen nieuwe bedreigingen in het Atomische Tijdperk, vlak na de Tweede Wereldoorlog, reist Agent Carter van New York City naar Los Angeles op haar gevaarlijkste en meest bizarre opdracht tot nu toe. East Coast SSR Chief Jack Thompson (Chad Michael Murray) stuurt Peggy naar de nieuw aangewezen West Coast SSR Chief Daniel Sousa (Enver Gjokaj) om een vreemde moord te onderzoeken, waarbij het lichaam gloeit en kou uitstraalt.

Bij aankomt wordt Peggy herenigd met Howard Stark's (Dominic Cooper) butler en haar loyale partner-in-crime, Edwin Jarvis (James D'Arcy), die haar in het spannende leven van Hollywood verwelkomt en een plek geeft in Stark's landhuis. Daar ontmoet Peggy Ana (Lotte Verbeek), Jarvis' vrijdenkende en toegewijde echtgenote. Het gaat meteen goed tussen de twee. Uiteindelijk leidt het onderzoek Peggy naar de vreemde maar charmante wetenschapper Jason Wilkes (Reggie Austin), die al snel een bondgenoot wordt, en de vonken vliegen over.

Terwijl Peggy aanwijzingen blijft vinden in deze vreemde zaak, leert ze over het vreemde leven van Whitney Frost (Wynn Everett), een filmster, briljant wetenschapper en het brein achter haar echtgenoot en kaniddaat-senator Calvin Chadwick (Currie Graham). Calvin, een politicus die alles doet om aan de top te blijven, raakt bevriend met Vernon Masters (Kurtwood Smith), een veteraan van het War Department met goed begrip van hoe het systeem in elkaar zit. Peggy ontdekt al snel dat corruptie diep geworteld is, waardoor het moeilijk is om onderscheid te maken tussen goed en kwaad. De zoektocht komt tot een hoogtepunt als de Russische spion Dottie Underwood (Bridget Regan) op een nieuwe en onverwachte manier terug in Peggy's leven komt. Maar zelfs als Peggy de nieuwe stad ontmoet, met zowel oude en nieuwe vrienden en misschien een nieuwe geliefde leert ze dat de felle lichten van het naoorlogse Hollywood een bijzonder sinistere bedreiging verbergen, tegen iedereen die ze wil beschermen.


Vanaf 19 januari te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Breaking Bad'-personage naar 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-personage naar 'Better Call Saul'

Wie keert dit tweede seizoen terug?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

In februari zet AMC de uitzending van Better Call Saul voort. Dan verschijnt het tweede seizoen van de serie en nu kunnen we namens bedenker Vince Gilligan melden dat een oude bekende in het seizoen te zien zal zijn. Gilligan vertelde aan Cinemablend dat er een personage uit Breaking Bad naar de serie komt. Wie het is weten we nog niet, maar duidelijk is dat het in elk geval niet Walter White (Bryan Cranston) of Jesse Pinkman (Aaron Paul) wordt.

"We bezoeken een personage dat we vroeg in het eerste seizoen van Breaking Bad ontmoetten en sindsdien niet meer gezien hebben," vertelde Gilligan. "Het wordt een leuk bezoek." Cinemablend denkt zelf dat het om het personage Krazy-8 gaat, gespeeld door Maximino Arciniega. Hij was meth dealer en DEA informant, die uiteindelijk in de kelder van Jesse's huis zijn einde ontmoette.

Daar leerde Walter White ook een belangrijke les, die hem uiteindelijk op zijn duistere pad stuurde. Toch is het nog niet zeker of hij een cameo krijgt in de show. Later zullen ook andere personages naar de serie komen, maar dat zal pas in andere seizoenen zijn. Better Call Saul gaat op 15 februari verder met het verhaal van Jimmy McGill (Bob Odenkirk).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.