Eerste officiële foto's uit 'Fuller House'

Eerste officiële foto's uit 'Fuller House'

Neem in kijkje in huize Fuller.

Bram de Groot, 8 januari 2016 om 08:00

Onlangs kregen we al een leuke teaser trailer te zien en nu kunnen we een blik werpen op de eerste foto's uit de serie Fuller House, de revival van de sitcom Full House, uitgezonden tussen tussen 1987 en 1995.
Op de foto's zien we uiteraard de belangrijkste personages uit de eerdere show die voornamelijk zal draaien rond de personages D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) en Kimmy Gibbler (Andrea Barber). D.J. zal aan haar zus Stephanie en haar vriendin Kimmy vragen om bij haar in huis te komen en gezamenlijk voor haar drie zoontjes te zorgen.

Andere rollen komen van John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone) en Lori Loughlin (Rebecca Donaldson-Katsopolis). Het is ondertussen duidelijk dat de zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen niet terug keren in hun rol als de 'kleine' Michelle Tanner. Onlangs werd bekend dat hun jongere zus Elizabeth Olsen (Avengers: Age of Ultron) ook was gevraagd voor de rol, maar ook zij ging niet in op het aanbod.

De dertiendelige opleving is vanaf 26 februari te bekijken op Netflix.


Bron: Netflix

Lees meer over: fuller house, full house, John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier, Lori Loughlin, Andrea Barber, Andrea Barber, netflix, teaser, Elizabeth Olsen

Informatie over de serie: Fuller House

Populair nieuws