search
6e seizoen 'Game of Thrones' krijgt grote onthullingen
Series / Nieuws

6e seizoen 'Game of Thrones' krijgt grote onthullingen

Emilia Clarke zegt dat de onthulling van Jon Snows lot één van de grootste televisiemomenten ooit wordt.

Hét mysterie dat zo snel mogelijk opgelost moet worden voor fans van Game of Thrones is natuurlijk de mogelijke dood van Jon Snow (Kit Harington). Actrice Emilia Clarke (Daenerys Tagaryen) vertelde op de rode loper van de Golden Globes aan E! News dat de onthulling volgens haar een groot moment in de geschiedenis van televisie wordt.


"Het wordt groots, een van de grootste momenten op televisie die er ooit geweest zijn," vertelde ze over de aanstaande onthulling. Op 24 april gaat het zesde seizoen van de HBO-serie van start, maar vermoedelijk zal er nog even gewacht worden met de onthulling. Voor fans kan het echter niet snel genoeg komen.

Zij die gehoopt hadden op een onthulling via de weg van het zesde boek in de reeks van George R.R. Martin, waar de serie op gebaseerd is, zullen enigszins teleurgesteld zijn. The Winds of Winter komt in elk geval niet vóór het zesde seizoen uit. Daarmee worden ook enkele geheimen van de boeken op televisie onthuld.

Voor veel fans is het overigens al duidelijk wat er te gebeuren staat. Jon Snow zou nog leven volgens velen. Zo heeft acteur Kit Harington het door hem zo gehate kapsel nog altijd niet veranderd. Daarnaast is hij gespot op setfoto's, waarop hij in andere kleding staat dan Jon Snow zat toen hij schijnbaar om het leven gebracht werd door zijn eigen mannen. Wat denken jullie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen