Eerste beelden 2e helft 6e seizoen 'The Walking Dead'

Eerste beelden 2e helft 6e seizoen TWD

Bekijk ook meteen een nieuwe banner!

Jim Pedd, 15 januari 2016 om 08:00

Het zesde seizoen van AMCs The Walking Dead gaat op 14 februari verder. Nu zijn er de eerste foto’s en een eerste poster van de show. Hierboven kan je een beeld zien met een boel verschillende Walkers die er niet vrolijk uit zien en dan is er nog een beeld van Daryl (Norman Reedus) die op dat moment de motorbende van Negan tegenkomt.
Wat het beeld van de Walkers betreft weten we het volgende van Robert Kirkman: ”Het komt neer op de plannen om Alexandria opnieuw op te bouwen. Aannemend dat sommige mensen overleven, en je kan er vanuit gaan dat sommigen overleven want ze hebben het er al over gehad om in Alexandria te blijven, zijn er wat tegenslagen. Dit is iets speciaals, want ze kunnen dit gebruiken als een anker om op te bouwen.” Wat de precieze context is wilde Kirkman niet vertellen. ”Ze hebben een kans om op de lange termijn te overleven en een veilige plek op te bouwen, niet van veilige plek naar veilige plek gaan zoals tot nu toe het geval was. Dit is niet de gevangenis, dit is iets anders. En vanuit dat perspectief zijn er andere dingen die hun wereld binnendringen op nieuwe en angstaanjagende manieren.”

Daarnaast is er ook een nieuwe banner vrijgegeven. Scott Gimple: ”Dit beeld geeft een blik op de kleine stukken van een grotere wereld die onze groep gaat ontdekken. In de nieuwe wereld vinden ze hoop, mogelijkheden, tragedie en de angstaanjagende prijs van verandering.”

Lees meer over: Amc, the walking dead, daryl, norman reedus, Robert kirkman, scott gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws