search
Miranda Otto speelt vrouwelijke hoofdrol in '24: Legacy'
Series / Nieuws

Miranda Otto speelt vrouwelijke hoofdrol in '24: Legacy'

De Lord of the RIngs-actrice speelde eerder ook een rol in Homeland.

Miranda Otto (The Lord of the Rings, Homeland) is gecast als vrouwlijke hoofdrolspeler in de Fox-serie 24:Legacy naast de eerder deze week aangekondigde Corey Hawkins (Straight Outta Compton).


Hoewel Legacy dezelfde stijl en structuur zal hebben als de oorspronkelijke serie, zal deze serie een geheel nieuwe cast bevatten en waarschijnlijk weinig te maken hebben met de vorige verhaallijnen. Wat zeker lijkt, is dat geen van de personages uit 24, waaronder Kiefer Sutherlands Jack Bauer, zullen terugkeren.

Hawkins speelt in 24: Legacy een militaire held, die bij zijn terugkeer in de Verenigde Staten erachter komt dat hij wordt gevolgd. Dit leidt ertoe dat hij CTU inschakelt om hem te helpen zijn leven te redden en een grootschalige terroristische aanval op Amerikaanse bodem te voorkomen. Otto zal de rol spelen van Rebecca Ingram, een voormalig hoofd van CTU, die nu getrouwd is met senator John Donovan en worstelt met haar beslissing om haar functie bij de antiterreur-organisatie neer te leggen.

Manny Coto en Evan Katz zullen het script schrijven van de pilot-aflevering en ook de rol van uitvoerend producent op zich nemen. Stephen Hopkins zal de pilot regisseren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen