Eerste synopsissen van afleveringen 'Girls' seizoen 5

Eerste synopsis voor 'Girls' seizoen 5

Nieuwe seizoen gaat 22 februari in première op HBO.

Michelle Iwema, 4 februari 2016 08:00

Het nieuwe seizoen van Girls komt eraan en daarom zijn de eerste synopsissen vrijgegeven van wat we de eerste twee afleveringen mogen verwachten van Hannah en haar vriendinnen.
Al eerder werd bekend gemaakt wat we globaal van het komende seizoen mogen verwachten. Volgens de synopsis zet Hannah in seizoen 5 haar schrijfambities op een laag pitje om aan de slag te gaan. Daar werkt ze samen met haar nieuwe vriendje Fran. Marnie is haar huwelijk tot in de detail aan het plannen, maar al snel begint zij te beseffen dat ze meer ruimte nodig heeft voor zichzelf. Jessa probeert op het rechte pad te blijven, terwijl er een nieuwe relatie ontstaat in haar leven. Shoshanna doet het goed in haar nieuwe baan in Japan, waar ze flirt met haar baas, ondanks de relatie die ze thuis heeft.

In de synopsis van de eerste aflevering blijkt dat deze over de bruiloft gaat. Marnie is druk alles aan het plannen, maar probeert ondertussen relaxed over te komen op de buitenwereld. Fran wordt gevraagd de dames in rust om te laten kleden, waarna hij een lastige ontmoeting heeft met Adam.

In de tweede aflevering trekt Fran bij Hannah in. Verder krijgt Hannah een telefoontje van haar vader, die zich in een nieuwe datingwereld is gaan begeven. Adam en Jessa komen elkaar tegen bij een AA bijeenkomst en brengen de dag daarna met elkaar door.

De nieuwe afleveringen van Girls gaan op 22 februari van start op HBO.

Bron: Variety

Lees meer over: Girls, HBO, premiere, afleveringen, Hannah, Adam, Fran, Marnie, nieuw op HBO

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws