Tony Shalhoub gecast in CBS-serie 'BrainDead'

Tony Shalhoub gecast in 'BrainDead'

Hij zal te zien zijn naast Mary Elizabeth Winstead in de komische thriller-serie.

Zilko Tarici, 5 februari 2016 13:51

De Golden Globe en Emmy Award-winnende acteur Tony Shalhoub is het nieuwste castlid van BrainDead, een nieuwe komische thriller die zich afspeelt in de politieke wereld van Washington, D.C. De serie zal deze zomer nog worden uitgezonden door CBS en is een creatie van Robert en Michelle King, de bedenkers en uitvoerend producenten van The Good Wife.
Shalhoub zal de rol spelen van Red Wheatus, een lollige, aan alcohol verslaafde Republikeinse senator, die al enkele decennia de nodige louche deals maakt in Washington, tot een radicale verandering in zijn leven hem transformeert tot een extremist die de regering ten val wil brengen.

Eerder werd al aangekondigd dat Mary Elizabeth Winstead de rol zal spelen van Laurel, een jong staflid die twee dingen ontdekt bij haar eerste baan in Washington: de overheid doet zijn werk niet meer naar behoren, en buitenaardse wezens zijn naar onze planeet gekomen op de hersenen te eten van de politici in de Amerikaanse hoofdstad. Aaron Tveit zal de rol spelen van Gareth, de rechterhand van de Republikeinse senator, die keihard werkt en uiteindelijk de wereld moet redden.

BrainDead is een productie van CBS Television Studios. Robert en Michelle KIng, Ridley Scott, David W. Zucker, Brooke Kennedy en Liz Glotzer zullen fungeren als uitvoerend producenten van de serie.


Bron: CBS

Lees meer over: tony shalhoub, mary elizabeth winstead, braindead, nikki m james, ridley scott

Populair nieuws