search
Tony Todd mogelijk terug voor 'Star Trek'
Series / Nieuws

Tony Todd mogelijk terug voor 'Star Trek'

Hij speelde al in Deep Space Nine, The Next Generation én Voyager.

Acteur Tony Todd keert mogelijk terug naar het universum van Star Trek. Hij was eerder te zien in Star Trek: The Next Generation en Deep Space Nine als Worfs broer Kurn en in Star Trek: Voyager als Alpha Hirogen. Hij lijkt nu opnieuw kans te maken om in de franchise te zien te zijn.


"CBS maakt weer een eigen serie en ik sta op een erg korte lijst," vertelde hij. "Het ligt nog een jaar in de toekomst. Ze gaan nog geen officiële cast tekenen tot waarschijnlijk het vierde kwartaal van het jaar. Mijn enige zorg is dat het een online ding wordt, dat snap ik niet helemaal."

Verder deelde hij zijn twijfels om als vaste kracht aan de serie te werken. "Dat heb ik nooit gedaan. Ik heb het altijd vermeden omdat ik ervan hou verschillende personages te spelen. Maar dit is een jaar waarin we naar wat dingen kijken en ik weet zeker dat we erover blijven horen."

De serie wordt gemaakt door Bryan Fuller en Alex Kurtzman en zal exclusief te zien zijn op CBS All Access, een streamingkanaal dat maandelijks 5,99 dollar kost.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen