Eerste reacties Marvels 'Daredevil' s2!

Eerste reacties Marvels Daredevil s2!

En bekijk een promo van Elektra.

Jim Pedd, 25 februari 2016 14:03

Het eerste seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil haalde soms hoge hoogtes, maar ook diepe dalen. Naast onderstaande promo van Elodie Yungs Elektra, zijn nu ook de eerste reacties op het tweede seizoen binnen. Het lijkt erop dat dit seizoen net zo onthaald wordt. Over het algemeen zijn recensenten wel positief, maar merken ze op dat de slechte kanten net zo aanwezig zijn als vorig jaar.
Zo schrijft Variety het volgende: ”Na een vooral goed debuut op Netflix, begint Marvel’s Man Zonder Angst het tweede seizoen op een onevenwichtige manier. Soms voelt het alsof hij weg is gegaan van het duistere, naar de realiteit van Sam Peckinpah films, compleet met slow-motion kogels en rondspattend bloed. Als je blijft kijken, komt de serie weer tot zichzelf en zijn er een paar geweldige actiescenes te zien, en mooie introducties van belangrijke personages als Punisher en Elektra.”

Den of Geek is het daar grotendeels mee eens, maar benadrukt ook dat er net zoveel fouten in het seizoen zitten als bij het eerste. Maar: ”de vechtscènes zijn net zo spectaculair als je zou hopen.” Verder vindt Nerd Repository dat de nieuwe versies van Punisher en Elektra veel goed maken. ”Seizoen twee gaat sneller vooruit dan het eerste en de introductie van iconische personages als The Punisher en Elektra maken de eerste afleveringen een stuk pittiger. Sprekend over de dame in het rood, fans zullen erg blij zijn met deze zeer trouwe incarnatie van het personage. Yung lijkt zo uit de pagina’s van een Frank Miller comic gescheurd te zijn, ziet eruit als het personage, speelt het met zelfvertrouwen, verleiding en gevaarlijke intrige.”

Vanaf 18 maart weer te streamen.Lees meer over: daredevil, recensies, seizoen twee, marvel, netflix, charlie cox, jon bernthal, elektra

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws