Uitslag poll: Spin-off voor 'Punisher' meest gewild

Het personage van Jon Bernthal is veruit jullie favoriet.

Jim Pedd, 08-03-2016 17:01

Er waren de laatste weken veel geruchten rond een mogelijke spin-off voor Daredevil-personage The Punisher (Jon Bernthal) Hij maakt zijn debuut in de Marvel/Netflix-serie later dit jaar en zou fantastisch ontvangen zijn door de studiobonzen. Naar aanleiding van die geruchten organiseerden we een poll, waarin we jullie vroegen wie volgens jullie een spin-off verdiende. Daarbij konden jullie kiezen uit Night Nurse, Stick, Elektra, Hellcat en uiteraard de Punisher zelf.
Laatstgenoemde won met een overweldigende meerderheid van de stemmen. 63% van jullie koos voor hem, tegenover bijvoorbeeld 14% voor Hellcat en 13% voor Elektra. Toch zal er voorlopig geen spin-off komen. Jeph Loeb van Marvel Television vertelde: "Het is natuurlijk wel onze hoop dat elk van onze personages omarmd wordt en dat mensen er meer van willen zien." Maar: "het is iets waar mensen over speculeren, niet iets dat echt te gebeuren staat."

Toch zou het kunnen dat men er oor naar heeft, als de ontvangst maar positief genoeg is. Van Daredevil en ook Jessica Jones werd immers al niet verwacht dat ze een tweede seizoen zouden krijgen en dat is nu ook definitief het geval. Op 18 maart is het tweede seizoen van Daredevil te streamen, met een rol voor de Punisher.

Welke Marvel/Netflix-held verdient een spin-off?
Punisher 63%
Hellcat 14%
Elektra 13%
Stick 5%
Night Nurse 4%

Lees meer over: uitslag poll, marvel, netflix, spinoff, daredevil, jessica jones, luke cage, iron fist, night nurse, stick, punisher, elektra, hellcat

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix