Volledige trailer zesde seizoen 'Game of Thrones'!

Trailer voor 'Game of Thrones' seizoen 6

"I Choose Violence."

Bram de Groot, 8 maart 2016 22:23


Na de eerdere teaser trailer zie je hierboven de volledige (Red Band) trailer voor het zesde seizoen van de HBO-serie Game of Thrones. Na heel wat vage teasende posters en video's krijgen we nu in één keer alles: draken, ijsmonsters, gevechten, sex en veel geweld!

De beelden starten met een shot van het personage Jon Snow (Kit Harington) die in het slot van het vijfde seizoen aan zijn einde kwam. Vervolgens komen in een razend tempo heel wat beelden voorbij, zeker in het tweede deel van de trailer. In het begin hoor je het nummer 'Wicked Game', gezongen door de Iers singer-songwriter James Vincent McMorrow.

Het nieuwe seizoen is voor het eerst niet gebaseerd op een boek van George R.R. Martin. Het plan was om het zesde boek 'The Winds of Winter' te hanteren, maar dit deel is nog steeds niet verschenen. De gebeurtenissen in het zesde seizoen zijn dus voor alle fans compleet nieuw.

Vanaf 24 april start HBO met het uitzenden van de tien afleveringen van het nieuwe Game of Thrones-seizoen. De eerste aflevering is geregisseerd door Jeremy Podeswa, verantwoordelijk voor de afleveringen 'Kill the Boy' en 'Unbowed, Unbent, Unbroken' uit het vijfde seizoen.

Bron: HBO

Lees meer over: Game of Thrones, seizoen 6, jon snow, Ian McShane, Ray Donovan, American Horror Story, The Pillars of the Earth, hbo, 2016, Kit Harington

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws