search
AMC's 'Halt and Catch Fire' gaat op 1 juni van start
Series / Nieuws

AMC's 'Halt and Catch Fire' gaat op 1 juni van start

De getalenteerde cast bestaat uit o.a. Scoot McNairy (12 Years a Slave) en Lee Pace (The Hobbit: The Desolation of Smaug).

AMC heeft vandaag aangekondigd dat hun nieuwe dramaserie Halt and Catch Fire op zondag 1 juni 2014 van start zal aan. De serie gaat over de opkomst van de pc in de begin jaren '80. Een onwaarschijnlijk trio, een visionair, een ingenieur en een wonderkind nemen persoonlijke en professionele risico's in de race om een computer te bouwen die de wereld zal veranderen.


De 10-delige serie werd verzonnen door Chris Cantwell en Chris Rogers. Showrunner Jonathan Lisco (Southland) en Mark Johnson en Melissa Bernstein van Gran Via Productions produceren de serie. De hoofdrollen van de serie, die in Atlanta werd opgenomen, worden gespeeld door Lee Pace (Lincoln, Scoot McNairy (Argo), Mackenzie Davis (Smashed en Kerry Bishé (Argo).

De eerste aflevering van Halt and Catch Fire zal ook worden vertoond op het SXSW Festival op 8 maart in Austin, Texas. De eerste berichten over de kwaliteit van de serie zullen dan ook snel volgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen