search
Filmen van start voor tweede seizoen van 'The Missing'
Series / Nieuws

Filmen van start voor tweede seizoen van 'The Missing'

Het eerste seizoen van deze Brits/Belgische detectiveserie met James Nesbitt was een enorm succes.

Het eerste seizoen van The Missing was zo'n succes dat een vervolg niet kon uitblijven. Het tweede seizoen wordt dan ook momenteel in Vlaanderen gefilmd.


Hiervoor kruipt Tchéky Karyo opnieuw in de huid van detective Julien Baptiste. Verder is het een compleet nieuwe zaak, maar wel opnieuw rond een verdwijning. Ditmaal draait het om de ontvoerde Alice Webster, die na 11 jaar weer opduikt. Een team van detectives probeert daarna de eindjes aan elkaar te knopen van de mysterieuze verdwijningszaak uit 2003.

Het tweede seizoen van deze 'anthology'-thriller zal bestaan uit acht nieuwe afleveringen. David Morrissey (bekend van The Walking Dead), Keely Hawes, Roger Allam en Laura Fraser spelen grote rollen in dit tweede seizoen. dat het een Vlaamse coproductie is, kan je ook zijn aan de andere castleden die zijn toegevoegd namelijk Filip Peeters (die eerder speelde in de internationale serie The Team) en Anemone Valcke, bekend van Loslopend Wild.

Wanneer de serie zal worden uitgezonden, is nog niet bekend. Waarschijnlijk mogen we dit in het najaar verwachten. Kijken jullie al uit naar het tweede seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen