search
Cultfilm 'Killer Klowns from Outer Space' wordt mogelijk tv-serie
Series / Nieuws

Cultfilm 'Killer Klowns from Outer Space' wordt mogelijk tv-serie

De komische horrorfilm stamt alweer uit 1988.

De komische horrorfilm Killer Klowns from Outer Space uit 1988 zal mogelijk een comeback maken als tv-serie. De oorspronkelijke film, die geregisseerd werd door Stephen Chiodo, gaat over een groep buitenaardse clowns die een dorp terroriseren. De film wist over de afgelopen drie decennia de nodige cultstatus op te bouwen. Chiodo sprak deze week met The Movie Crypt en onthulde dat er een serie in de planning staat, die de Killer Klowns nieuw leven moet inblazen:


''We vroegen ons af: zullen we een vervolg op het eerste deel maken of een remake? Toen kwamen we op het idee van een 'requel', een sequel en een remake in een. We ontwikkelen dit idee al een tijdje. Het zou een serie moeten worden over de avonturen van een nieuwe groep personages die de invasie van de Klowns meemaken, en soms zullen er dan personages uit de film op komen draven. Zo kom je erachter wat er de laatste 25 jaar allemaal is gebeurd. Het is een geweldig idee.''

Er wordt al jaren gesproken over een mogelijk vervolg, maar niemand zal dit idee hebben verwacht. Of de serie er ook daadwerkelijk komt is natuurlijk afwachten, want er is nog geen netwerk of streaming service die zich gemeld heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen