search
Nieuwe trailer en featurette 'Wayward Pines' seizoen 2
Series / Trailer

Nieuwe trailer en featurette 'Wayward Pines' seizoen 2

De serie van Fox en M. Night Shyamalan krijgt eind mei een tweede seizoen.

Fox maakte eind vorig jaar bekend dat haar serie Wayward Pines een tweede seizoen zou krijgen. Het tweede seizoen zal bestaan uit tien afleveringen en zal vanaf 25 mei 2016 worden uitgezonden door Fox. Vandaag hebben we een eerste trailer én een featurette voor jullie, die beide hierboven kunnen worden bekeken.

In het tweede seizoen van Wayward Pines volgen we een nieuwe inwoner die het moeilijk heeft in het midden van wat Fox "a serious rebellion " noemt. De inwoners van de stad zijn immers een gevecht aangegaan die betrekking heeft tot hoe het best het menselijk ras te beschermen. Opvallend nieuws is wel dat Chad Hodge, de executive producer van het eerste seizoen niet terug komt voor het tweede deel.

De serie Wayward Pines is gebaseerd op de gelijknamige bestseller. In het eerste seizoen was Matt Dillon te zien als een Secret Service Agent die wakker werd in een klein dorp genaamd Wayward Pines. Hij bevond zich daar na een tragisch ongeval waarna de ene schokkende waarheid na de andere wordt bekend gemaakt. Zo komt hij al snel niet alleen enkele duistere geheimen te weten over het dorp zelf, maar ook over de mensen die er in wonen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen