'Grace and Frankie' trailer seizoen 2

'Grace and Frankie' trailer seizoen 2

Jane Fonda en Lily Tomlin zijn 6 mei terug op Netflix met meer datingsbelevenissen.

Michelle Iwema, 6 april 2016 om 09:43


Grace and Frankie is op 6 mei terug op Netflix met een tweede seizoen. Opnieuw beleven Jane Fonda en Lily Tomlin daarin weer van alles terwijl ze proberen te wennen aan het leven als vrijgezel op oudere leeftijd. De trailer daarvan kan je hierboven bekijken.

In het eerste seizoen kwamen Grace en Frankie erachter, dat hun mannen met elkaar een relatie waren begonnen. Hun leven staat hiermee op de kop, want ineens zijn ze na jarenlange relaties vrijgezel in een datingwereld waar ze nooit iets mee te maken hebben gehad. Tussen de twee vrouwen ontstaat tegen alle verwachtingen in een bijzondere, onbreekbare band. Grace en Frankie treden vol goede moed hun onzekere nieuwe toekomst tegemoet en samen met hun ex-echtgenoten en kinderen ontdekken ze de ware betekenis van ‘familie’.

In het nieuwe seizoen wordt hun onconventionele band op de proef gesteld door gezondheidsprobleempjes, zakelijke uitdagingen, pijnlijke geheimen en opbloeiende romances. In de winter van hun leven worden Grace en Frankie pas geconfronteerd met interessante levenslessen en leren ze om elkaar te koesteren ondanks hun uiteenlopende persoonlijkheden.

Het nieuwe seizoen wordt op 6 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Hebben jullie al zin in de nieuwe afleveringen?

Bron: Netflix

Lees meer over: Grace and Frankie, Grace and Frankie, Netflix, Netflix original, nieuw op Netflix, trailer, Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Sheen, nieuwe afleveringen, aanbod Netflix

Informatie over de serie: Grace and Frankie

Populair nieuws