John Travolta wil rol in 'American Crime Story' seizoen 2

John Travolta American Crime Story seizoen 2

Acteur wil zichzelf spelen in het volgende seizoen van de serie.

Michelle Iwema, 6 april 2016 om 11:53

American Crime Story: The O.J. Simpson Trial is een enorm succes gebleken en daarom zijn er al plannen voor een volgend seizoen. Het zal dan niet gaan om O.J. Simpson, maar over de Orkaan Katrina.
John Travolta speelde in American Crime Story: The O.J. Simpson de rol van Simpsons advocaat Robert Shapiro, maar ziet een rol in een tweede seizoen ook zitten. Dan wil hij namelijk zichzelf spelen. Tijdens Katrina vloog Travolta namelijk met zijn eigen Boeing 707 naar New Orleans om mensen te helpen.

"Ik heb interesse in het Katrina verhaal omdat Kelly [Preston, Travolta' s echtgenote] en ik daar in het echt ook deelgenoot van waren," zei Travolta. "We gingen daar met een vliegtuig vol medicijnen en andere benodigdheden heen en gingen de wijken in om mensen te helpen, dus ik heb er een persoonlijke connectie mee. Het raakt me erg."

De schrijvers zijn nog maar net begonnen met het ontwikkelen van een tweede seizoen. Een titel is nog niet bekend gemaakt.

Bron: John Travolta wil rol in 'American Crime Story' se

Lees meer over: John Travolta, American Crime Story, Robert Shapiro, OJ Simpson, Katrina, Hurricane Katrina, New Orleans

Populair nieuws