search
Kat Graham verlaat The Vampire Diaries

Kat Graham verlaat The Vampire Diaries

Alweer slecht nieuws voor The Vampire Diaries fans.

Geoffrey Ketels

Nina Dobrev en Steven R. McQueen waren jarenlang twee van de belangrijkste personages uit de serie The Vampire Diaries. Steven R. McQueen is reeds enige tijd niet meer te zien in de reeks, maar dat ook Nina Dobrev haar vampier tanden na seizoen 6 voorgoed zou opbergen kwam bij fans van The Vampires Diaries toch behoorlijk hard aan. Helaas is daarmee het slechte nieuws nog niet voorbij.


Met het zevende seizoen dat op moment van schrijven op de televisie te zien is gaat blijkbaar ook bij andere leden van de cast het idee spelen om er de brui aan te geven. Kat Graham, die reeds sinds de première de rol speelt van Bonnie Bennett heeft recent in een interview aangegeven dat het achtste seizoen ook meteen haar laatste zou zijn. Hoewel er geen zekerheid is dat de serie na het achtste seizoen nog verder zal gaan zou dit nu ook niet meteen als een verrassing komen.

Zou jij The Vampire Diaries nog verder kijken nu toch al enkele van de originele castleden duidelijk afscheid willen nemen van hun bestaan in Mystic Falls?

Aanbevolen artikelen