Sarah Michelle Gellar op twee setfoto's 'Cruel Intentions'

Bekend gezicht op setfoto's 'Cruel Intentions'

Ze speelt opnieuw de rol van uber-bitch Kathryn Merteuil in de serie.

Zilko Tarici, 9 april 2016 17:16

De eerste setfoto's van Sarah Michelle Gellar als Kathryn Merteuil in de NBC-serie Cruel Intentions zijn vandaag online verschenen via het Twitter-account van de actrice. Gellar speelde de rol eerder in de gelijknamige film uit 1999. Zoals te zien is op de foto's, is Gellar in de afgelopen zeventien jaar nauwelijks verandert. Of haar personage nog steeds even bitchy is als in de film moeten we natuurlijk nog even afwachten, maar het lijkt er in ieder geval wel op! De foto's kun je hieronder bekijken.
NBC gaf een paar maanden geleden nog officieel het groene licht voor de pilot-aflevering, die geregisseerd zal worden door Roger Kumble (die ook de film maakte). Kumble schreef het script met Lindsey Rosin en Jordan Ross.

De tv-versie van Cruel Intentions speelt zich vijftien jaar na de gebeurtenissen van de film af en gaat over Bash Casey, de zoon van Sebastian Valmont (Ryan Phillippe) en Annette Hargrove (Reese Witherspoon), die een klein dorp in Kansas achterlaat om te gaan studeren aan een prestigieuze school in San Francisco. Over de eventuele betrokkenheid van Phillippe en Witherspoon hebben we nog niks vernomen, dus houdt Serietotaal in de gaten voor updates!
Bron: Sarah Michelle Gellar

Lees meer over: cruel intentions, sarah michelle gellar, roger kumble, lindsey rosin, jordan ross

Populair nieuws