search
George R.R. Martin ziet veel spin-off mogelijkheden 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

George R.R. Martin ziet veel spin-off mogelijkheden 'Game of Thrones'

En bekijk meteen een gloednieuwe promo!

HBO mag dan wel op dit moment niet nadenken over een spin-off voor Game of Thrones, schrijver George R.R. Martin heeft daar zo zijn eigen ideeën over. Tegenover Entertainment Weekly vertelde hij dat er genoeg mogelijkheden zouden moeten zijn om nieuwe verhalen te vertellen die zich afspelen op Westeros of Essos.


"Er is bepaald geen gebrek aan materiaal. Elke aflevering van The Naked City "“ een van de televisieseries die ik als kind keek "“ eindigde met een voice-over: 'Er zijn acht miljoen verhalen in de naakte stad. Dit was er een van'. En er zijn ook acht miljoen verhalen in Westeros… en zelfs nog meer in Essos en de landen daar voorbij. Een hele wereld vol verhalen, die erop wachten verteld te worden… als HBO ten minste interesse heeft."

Volgens Martin zou het logisch zijn om "een adaptie van mijn Dunk & Egg verhalen" te maken. Dat zijn korte novellen, die draaien om Ser Duncan the Tall, die later lid van de KIngsguard wordt en met zijn hulpje Egg rondreist. Egg wordt later King Aegon V Targaryen van Westeros. Er zijn er nu drie in de reeks verschenen, maar er zijn er veel meer gepland. Voorlopig is er nog geen spin-off gepland, een feit dat ook Martin erkent. Ondertussen kunnen we ons gewoon blijven vermaken met Game of Thrones, dat op 24 april weer verder gaat. Hieronder een nieuwe promo.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen