Kit Harington over 'Game of Thrones'

Kit Harington over Game of Thrones

Let op: bevat spoilers!

Jim Pedd, 3 mei 2016 om 10:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gisteren zagen we in HBO’s Game of Thrones dat Jon Snow (Kit Harington) weer tot leven kwam. Nu dat publieke geheim eruit is, kan acteur Harington natuurlijk praten over hoe het was om het een jaar geheim te houden. Daarnaast vertelde hij hoe groot de rol van Jon gaat zijn in dit zesde seizoen.
Maar eerst wilde hij vooral ”sorry” zeggen. ”Ik zou graag sorry willen zeggen omdat ik tegen iedereen gelogen heb. Ik ben blij dat mensen geschokt waren toen hij dood ging. Ik denk dat mijn grootste angst was dat het mensen niet uit zou maken, maar de meeste mensen hadden er een soortgelijk gevoel aan als bij de Red Wedding. Dus dat betekent dat ik of de show tenminste iets goed deden met Jon.”

De grote vraag voor het komende seizen is natuurlijk hoeveel Jon te doen gaat hebben. Hij is immers net tot leven gered. ”Het is een gigantisch seizoen voor Jon. Het is zijn grootste seizoen tot nu toe,” vertelde Harington. Twee grote verhaallijnen draaien natuurlijk nu om Jon, dus dat is eigenlijk ook geen vreemd statement. Zo wil Sansa (Sophie Turner) zo snel mogelijk naar de Night’s Watch en heeft Ramsay (Iwan Rheon) het ook op hen voorzien. Daarnaast is er nog de theorie dat Jon Snow een afstammeling van Rhaegar Targaryen en Lyanna Stark blijkt te zijn.

Kortom: genoeg vragen voor de komende aflevering, Oathbreaker, die vermoedelijk een paar antwoorden gaat geven.

Bron: EW

Lees meer over: game of throens, hbo, sezieon 6, jon snow, kit harington, sansa, sophie turner, ramsay, iwan rheon

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws