Kit Harington ontkracht gerucht 'Game of Thrones'

Kit Harington ontkracht gerucht Game of Thrones

Hij heeft vanalles te vertellen over Jon Snow.

Jim Pedd, 6 mei 2016 om 17:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Komende zondag gaat Game of Thrones weer verder. Er zijn veel theorieën over het lot van Kit Haringtons Jon Snow en hoe hij na zijn terugkeer zal zijn. Tegenover Entertainment Weekly vertelde hij dat er iets heel interessants aan zit te komen. Zo geloofden sommigen dat Jons bewustzijn overleefde binnen Direwolf Ghost. Dat blijkt niet te kloppen.
”Er is een briljant stukje tekst als Melisandre vraagt: ‘Wat heb je gezien?’ En hij antwoordt: ‘Niets, er was helemaal niets.’ Dat gaat direct in op onze diepste angst, dat er niets is na de dood. En voor mij was dat de belangrijkste zin in het hele seizoen. Jon is nooit bang geweest voor de dood en dat heeft hem een sterk en eerbaar man gemaakt. Maar hij realiseert zich nu iets over zijn leven: Hij moet het leven, want dat is het enige wat er is. Hij is naar de andere kant geweest en er is daar niets. En dat verandert hem. Het brengt een angst voor god naar hem. Hij heeft het niets gezien en dat verandert iemand op de meest fundamentele manier mogelijk. Hij wil nooit meer dood gaan. Maar als het toch gebeurt, wil hij niet teruggebracht worden.”

Volgens EW is het daarmee niet meer mogelijk dat Ghost tijdelijk de geest van Jon bewaakte. Maar precies weten zullen we het zondag pas, als de derde aflevering, Oathbreaker, uitgezonden wordt.

Bron: EW

Lees meer over: game of thrones, hbo, seizoen 6, jon snow, kit harington, ghost

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws