Titels 'Game of Thrones'-afleveringen 6 & 7 onthuld

Titels Game of Thrones-afleveringen 6 & 7

Met duidelijke hints naar wat we mogen verwachten.

Jim Pedd, 11 mei 2016 17:14

De titels van afleveringen zes en zeven van het zesde seizoen van HBO’s Game of Thrones zijn onthuld. Nummer zes draagt de titel Blood of My Blood en nummer zeven The Broken Man. Omschrijvingen zijn er nog niet, maar we kennen wel de speelduur van de afleveringen.
Aflevering 6, Blood of My Blood, van 29 mei, gaat in totaal 52 minuten duren en is geregisseerd door Jack Bender. Het is de tweede keer dat hij een aflevering maakt, aflevering The Door (nummer 5) van dit seizoen is ook van hem. De titel verwijst verder naar een uitspraak van de Dothraki. Vermoedelijk gaat Daenerys (Emilia Clarke) dus een grote rol spelen.

Dan is er nog aflevering 7, The Broken Man getiteld. Die wordt op 5 juni uitgezonden en is geregisseerd door Mark Mylod. Hij regisseert ook aflevering 8 van dit seizoen en zijn eerste toevoeging aan de reeks duurt 51 minuten. De titel verwijst naar een speech in de boeken die draait om gebroken mannen. Mogelijk zal hierin Ian McShane’s mysterieuze personage zijn opwachting maken.

Wat vinden jullie van de titels?

Bron: HBO

Lees meer over: game of thrones, hbo, seizoen 6, titels, afleveringen, blood of my blood, the broken man, emilia clarke, ian mcshane

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws