search
Eerste trailer Netflix-reboot 'Voltron'
Series / Trailer

Eerste trailer Netflix-reboot 'Voltron'

5 leeuwen, 5 bestuurders en een gigantische robot..



Netflix en DreamWorks Animation hebben de eerste trailer van animatieserie Voltron: Legendary Defender vrijgegeven. Die kan je hierboven bekijken. Het draait om een reboot van de klassieke cartoons uit de jaren tachtig en de geest daarvan wordt mooi overgebracht. De show wordt gemaakt door Joaquim Dos Santos.

"Als kinderen in de jaren tachtig die opgroeiden met Voltron, wat was er niet om van te houden? Je had vijf geweldige leeuwen, bestuurd door vijf fantastische helden die gecombineerd een gigantische, met zwaard bewapende Titan vormden," aldus Dos Santo. "Het voegde zonder zich daarvoor te verontschuldigen sci-fi en fantasy samen, in een ongelofelijk geweldig over-the-top bombastisch pakket. Fans van de nieuwe serie kunnen al die elementen tegemoet zien, maar ook een veel beter uitgewerkt universum met een rijk achtergrondverhaal en personages die gedurende de serie veranderen."

De stemmen worden ingesproken door Kimberly Brooks als Princess Allura; Rhys Darby als Coran; Josh Keaton als Shiro, Black Lion; Tyler Labine als Hunk, Yellow; Jeremy Shada als Lance, Blue Lion; Bex Taylor-Klaus als Pidge, Green Lion; en Steven Yeun als Keith, Red Lion. Voltron: Legendary Defender is op 10 juni op Netflix te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen