search

Ons nieuws van donderdag 12 mei 2016

Tweede seizoen Life in Pieces aangekondigd
Series / Nieuws

Tweede seizoen Life in Pieces aangekondigd

Nu nog Limitless en Supergirl!

Geoffrey Ketels

Het is momenteel nog onduidelijk of er een vervolg komt voor de CBS series Limitless en Supergirl, maar over Life in Pieces hoeven we ons geen zorgen meer te maken. CBS heeft namelijk bekend gemaakt dat deze serie met zekerheid een tweede seizoen krijgt.

Dat Life in Pieces een vervolg krijgt hoeft niet echt te verbazen. Eerder maakte CBS namelijk nog bekend dat het eerste seizoen het met gemiddeld 10.5 miljoen kijkers beter deed dan vooraf werd verwacht. Ook in de pers wist de reeks lovende kritieken te oogsten.

Life in Pieces is bedacht door Justin Adler en vertelt de kijker het unieke verhaal van drie generaties binnen één familie. Iedere aflevering is opgesplitst in vier verschillende verhaallijnen die telkens betrekking hebben tot één specifiek deel van de familie. De cast van Life in Pieces bestaat uit onder meer Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister-Jones en Colin Hanks.

Kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van deze meeslepende serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kans op 2e seizoen 'Supergirl' groot
Series / Nieuws

Kans op 2e seizoen 'Supergirl' groot

Mogelijk gaat de serie door naar The CW.

Het lijkt erop dat er alsnog een tweede seizoen gaat komen van Supergirl. Ondanks dat CBS-CEO Les Moonves in eerste instantie suggereerde dat er daadwerkelijk een tweede seizoen, is de bevestiging daarvan nog altijd niet gekomen. De laatste tijd zijn er daarom geruchten dat CBS toch geen nieuwe reeks wil.

Dat komt omdat de kijkcijfers flink daalden, maar nu lijkt men toch een mogelijkheid gevonden te hebben. Deadline meldt dat de show waarschijnlijk daadwerkelijk naar The CW verhuist. Daarmee kan men flink besparen op het budget van de serie, dat sowieso omlaag is gebracht door de producti van Los Angeles naar Vancouver te verhuizen.

Naar verluidt moet CBS vandaag een beslissing nemen over een mogelijke verlenging van de serie rond het beroemde zusje van Superman.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeff Daniels keert even terug als Will McAvoy
Series / Video/clip/featurette

Jeff Daniels keert even terug als Will McAvoy

Tijdens een show reageerde hij als het Newsroom personage.



Will McAvoy is even terug. Hoewel, niet helemaal. Tijdens Bloomberg Television's With All Due Respect, liet acteur Jeff Daniels even zien hoe Will McAvoy uit HBO's The Newsroom zou reageren op de verkiezingen binnen de Verenigde Staten.

In de clip vragen presentatoren Mark Halperin en John Heilemann aan Daniels of het een voordeel voor Hillary Clinton is dat Donald Trump de Republikeinse presidentskandidaat lijkt te worden. Daarmee haakt Daniels mooi in op het actualiteit: iets wat de serie van Aaron Sorkin ook deed toen de serie nog draaide.

The Newsroom deed het in eerste instantie goed bij het bredere publiek en kreeg toen een nieuw seizoen. Helaas scoorde dat niet fantastisch en werd er bij het derde seizoen de stekker uit getrokken. Zouden jullie na zien van bovenstaande video toch een vierde seizoen willen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Netflix-reboot 'Voltron'
Series / Trailer

Eerste trailer Netflix-reboot 'Voltron'

5 leeuwen, 5 bestuurders en een gigantische robot..



Netflix en DreamWorks Animation hebben de eerste trailer van animatieserie Voltron: Legendary Defender vrijgegeven. Die kan je hierboven bekijken. Het draait om een reboot van de klassieke cartoons uit de jaren tachtig en de geest daarvan wordt mooi overgebracht. De show wordt gemaakt door Joaquim Dos Santos.

"Als kinderen in de jaren tachtig die opgroeiden met Voltron, wat was er niet om van te houden? Je had vijf geweldige leeuwen, bestuurd door vijf fantastische helden die gecombineerd een gigantische, met zwaard bewapende Titan vormden," aldus Dos Santo. "Het voegde zonder zich daarvoor te verontschuldigen sci-fi en fantasy samen, in een ongelofelijk geweldig over-the-top bombastisch pakket. Fans van de nieuwe serie kunnen al die elementen tegemoet zien, maar ook een veel beter uitgewerkt universum met een rijk achtergrondverhaal en personages die gedurende de serie veranderen."

De stemmen worden ingesproken door Kimberly Brooks als Princess Allura; Rhys Darby als Coran; Josh Keaton als Shiro, Black Lion; Tyler Labine als Hunk, Yellow; Jeremy Shada als Lance, Blue Lion; Bex Taylor-Klaus als Pidge, Green Lion; en Steven Yeun als Keith, Red Lion. Voltron: Legendary Defender is op 10 juni op Netflix te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's van 'Emerald City'
Series / Foto's

Eerste foto's van 'Emerald City'

Tv- serie van 'The Wizard of Oz' zal uit 10 afleveringen bestaan.

Michelle Iwema


Emerald City, de NBC-versie van The Wizard of Oz heeft nog geen uitzenddatum gekregen, maar de eerste foto's zijn wel vrijgegeven. Hierboven zie je de nieuwe interpretatie van Dorothy, Toto en de Scarecrow.



Adria Arjona speelt in de serie de 20-jarige Dorothy Gale, die samen met haar (politie)hond in het mystieke land Oz terechtkomt, een plek vol concurreren koninkrijken, duistere magie en een bloederige strijd voor heerschap. Ze ontmoet daar Lucas, een Scarecrow- achtig personage gespeeld door Dracula- acteur Oliver Jackson-Cohen. Aan deze foto te zien, slaat de vonk tussen Dorothy en Lucas al snel over.



We krijgen ook het eerste beeld van een van de heksen, die in de serie zal voorkomen. In deze foto zien we Florence Kasumba als de Wicked Witch of the East.

Kijken jullie al uit naar deze nieuwe serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.