search
10de seizoen mogelijk laatste van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

10de seizoen mogelijk laatste van 'The Big Bang Theory'

Tenzij de castleden allemaal een nieuw contract krijgen.

De negende reeks van The Big Bang Theory werd onlangs afgerond in de Verenigde Staten. Het afleveringenaantal staat dankzij die reeks nu op meer dan tweehonderd en de cast is alweer bijeen gekomen om het volgende seizoen op te nemen. Acteur Kunal Nayyar, die Raj speelt, suggereert nu dat dit wellicht het laatste seizoen wordt.


"Kijk, komend seizoen, zoals het op ons contract staat, zou het laatste van Big Bang Theory kunnen zijn," vertelde hij. "Om heel eerlijk te zijnā€¦ ik weet dat mensen willen weten wat er na het tiende seizoen gaat gebeuren, maar ik weet het niet."

Het zou wel eens kunnen zijn dat er een einde komt aan de serie. Afgelopen keer dat de castleden zonder contract zaten, was er veel voor nodig om de partijen bij elkaar te krijgen. Dat kwam vooral omdat de hoofdrolspelers salarisverhogingen van tussen de 300.000 en 75.000 dollar per aflevering eisten.

De kans lijkt groot dat men nu nog grotere bedragen wil ne de vraag is of de productie dan nog wel rendabel is voor CBS. Tegelijk blijft het een van de best bekeken shows in de Verenigde Staten.

Aanbevolen artikelen