Veelbelovende eerste trailer Netflix-serie 'Stranger Things'

Toffe eerste trailer 'Stranger Things'

Voor fans van jaren '80-films zoals E.T. en Explorers wordt het smullen vanaf 15 juli!

Zilko Tarici, 10 juni 2016 om 11:18


Netflix heeft de eerste trailer (plus poster) van de veelbelovende nieuwe serie Stranger Things vrijgegeven. De serie is vanaf 15 juli te bekijken in alle landen waar Netflix beschikbaar is. Als je een fan bent van fantasy-/horror-films uit de jaren '80 waarin kinderen de hoofdrollen spelen (denk aan E.T. The Extraterrestrial, Poltergeist, Explorers), zul je waarschijnlijk na het zien van de trailer niet kunnen wachten om Stranger Things te kunnen kijken!

Stranger Things speelt zich af in het Amerikaanse plaatsje Hawkins en gaat over de zoektocht naar een jochie die onder vreemde omstandigheden verdwijnt. Zijn moeder (Winona Ryder) begint samen met de plaatselijke politie een onderzoek en komt erachter dat de overheid meer weet over de mysterieuze verdwijning. De echte hoofdrollen zijn echter weggelegd voor drie jochies, die meer komen te weten over de wereld waarin ze leven dan ze ooit hadden durven dromen.

Naast Ryder zijn er in Stranger Things rollen weggelegd voor acteurs zoals Matthew Modine, David Harbour, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Millie Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, and Gaten Matarazzo en Cara Buono. De trailer kun je uiteraard hierboven bekijken!Bron: Netflix

Lees meer over: Stranger Things, Winona Ryder, Matthew Modine, Netflix, David Harbour

Populair nieuws