Meer nieuwelingen voor 'Supergirl'

Meer nieuwelingen voor Supergirl

Er komen vijf nieuwe personages naar de serie.

Jim Pedd, 10 juni 2016 om 10:07

Nu duidelijk is dat Superman in Supergirl te zien zal zijn, lijkt het erop dat de poort voor veel meer bekende personages geopend is. TVLine schrijft dat er vijf grote nieuwe personages toegevoegd worden aan de cast.
De eerste daarvan is de zus van Lex Luthor, Lena. Het personage moet regelmatig te zien zijn en is tussen de 25 en 35 jaar oud. Ze komt naar Central City om uit de schaduw van haar broer te stappen en een eigen nalatenschap op te bouwen. Ze is sexy en slim, maar vastbesloten te krijgen wat ze wil. Wat dat is weten we nog niet.

Een ander personage, eveneens eentje dat met regelmaat te zien is, heet Nick Farrow. Hij is een man die tegenover Kara komt te staan bij CatCo. Nick is de zoon van een beroemde verslaggever en wil eveneens een nalatenschap bouwen.

Dan zijn er nog drie personages die ook met enige regelmaat te zien moeten zijn. Dat zijn The Doctor (de vrouwelijke leider van Project Cadmus, die haar vaardigheden als chirurg gebruikt om gevangenen implantaten van buitenaardse technologie te geven), Snapper Carr (een journalist die door Cat de nieuwsdivisie moet hervormen) en Maggie (een detective van de Science Police, die bovennatuurlijke bedreigingen moet aanpakken).

Bron: TVLine

Lees meer over: Supergirl, Seizoen 2, The CW, Lena Luthor, Nick Farrow, Snapper Carr, The Doctor, Maggie

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws