Kiefer Sutherland mogelijk toch terug voor '24'

Wordt het een film, een cameo of toch een nieuwe reeks?

Jim Pedd, 13-06-2016 12:20

Aankomende januari krijgen we 24: Legacy voorgeschoteld, een reboot van de FOX-franchise waarin Kiefer Sutherland jarenlang de rol van Jack Bauer speelde, een geheim agent die terroristische aanslagen moest voorkomen. Tijdens het ATX TV Festival in Austin, Texas, vertelde uitvoerend producent Howard Gordon dat Sutherland misschien toch terugkeert.
"Ik denk dat het personage nog wat leven in zich heeft, of dat nou in filmvorm is, of in de vorm van een nieuwe reeks van 24. Ik weet zeker dat ik hem graag nog eens in de serie zou willen zien, en ik denk niet dat het uitgesloten is."

Het nieuws is interessant, omdat Kiefer Sutherland vorig jaar nog vertelde helemaal klaar te zijn met de franchise. Hij prees de franchise toen, maar zei zich voortaan bezig te willen houden met nieuwe zaken. Toch zou een film wel eens tot de mogelijkheden behoren, of een cameo in de reboot-serie.

Er is al sinds 2010 sprake van een film, maar die kwam er nooit. In plaats daarvan werd vorig jaar nog 24: Live Another Day gemaakt. In de aankomende reboot-serie speelt acteur Corey Hawkins de rol van Eric, die net als Jack Bauer geheime missies onderneemt.

Bron: Deadline

Lees meer over: 24, Kiefer Sutherland, Terugkeer, Reboot, Jack Bauer, Corey Hawkins, FOX

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix