search
Robert Forster over zijn rol in 'Twin Peaks'
Series / Nieuws

Robert Forster over zijn rol in 'Twin Peaks'

Acteur was ook benaderd voor de originele serie, en kreeg nu van David Lynch een herkansing.

Twin Peaks keert in 2017 terug naar onze schermen en laatst werd er een enorme lijst met castleden bevestigd, die in deze reboot te zien zullen zijn. Een daarvan was Robert Forster. Hoewel er tot nu toe niks gezegd is door castleden over hun rol in Twin Peaks lichtte Forster een tipje van de sluier in een interview met Moviefone.

"Ik mag niet praten over de rol," zei hij. "Maar ik kan nu zeggen dat ze hebben aangekondigd dat ik erin zit, samen met 216 andere castleden. Wat een grote cast! En wat is David Lynch toch een goede vent. Hij wilde me al inhuren voor het origineel, 25 jaar geleden en ik had al toegezegd aan een andere vent om een pilot te maken, die uiteindelijk niet van de grond kwam. Dus ik heb de originele Twin peaks nooit gedaan, iets dat mijn leven had kunnen veranderen. Het was een gigantisch succes."

Hoewel Forster niet kon vertellen wie hij gaat spelen, vertelde hij wel meer over het werken met Lynch. "Hij is een van de grote artiesten binnen deze business. Als hij iets nodig heeft, werkt iedereen hard en zorgen ze dat het voor elkaar komt."

Het verhaal van de nieuwe Twin Peaks pakt de draad op 25 jaar na het einde van de eerdere seizoenen. De serie zal naar verwachting het tweede kwartaal van 2017 klaar zijn voor release.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen