Toch korte synopsissen 'Game of Thrones'

Toch korte synopsissen Game of Thrones

HBO heeft toch een paar woorden vrijgegeven over de laatste twee afleveringen.

Jim Pedd, 15 juni 2016 om 14:55

Schreven we gisteren nog dat HBO geen synopsissen zou vrijgeven voor de laatste twee afleveringen van het zesde seizoen van Game of Thrones, moeten we vandaag alweer terugkomen op die woorden. Althans, soort van. Entertainment Weekly heeft namelijk de Emmy-omschrijvingen rond de twee afleveringen weten op te duikelen. En die geven een uitzonderlijk provisorisch beeld van wat we mogen verwachten.
De synopsis die HBO op de biljetten gezet heeft voor Battle of the Bastards luidt als volgt: ”Voorwaarden van overgave worden afgewezen en geaccepteerd.” En The Winds of Winter heeft er een van drie woorden: ”Cersei staat terecht.”

Het betreft geen officiële synopsissen, die zullen namelijk daadwerkelijk niet vrijgegeven worden. Voor de laatste twee afleveringen van de show heeft de Amerikaanse kabelaar grootste plannen. Battle of the Bastards toont een veldslag rond Winterfell en duurt zo’n 60 minuten. De finale moet verder 69 minuten in beslag nemen en daarmee de langste aflevering van de serie ooit worden.

Bron: EW

Lees meer over: HBO, Game of Thrones, Battle of the Bastards, The Winds of Winter, Synopsissen, Emmy

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws