Promo 'Game of Thrones'-finale

Promo Game of Thrones-finale

Alweer de laatste aflevering van dit jaar!

Jim Pedd, 20 juni 2016 om 12:28


Na de gigantische strijd in Battle of the Bastards, zijn we komende week toe aan de laatste aflevering van het zesde seizoen van HBO’s Game of Thrones. Uiteraard is er weer een promo vrijgegeven die een vaag beeld schetst van wat we mogen verwachten van de aflevering.

Net als Battle of the Bastards is ook deze toevoeging aan de reeks gehuld in nevelen. Zo is er slechts een korte, nietszeggende en overigens ook niet officieel vrijgegeven synopsis: Cersei staat terecht. Maar de titel geeft wel weer een belangrijk detail weg. De aflevering draagt de titel The Winds of Winter en lijkt te gaan eindigen met een raaf die de komst van de winter komt melden.

Dat lijkt dan weer verbonden te zijn met de White Walkers, de schurken die altijd op de achtergrond meespelen in de HBO-serie. Vermoedelijk zullen de bovennatuurlijke wezens een nieuwe zet maken in deze aflevering. Maar we krijgen waarschijnlijk ook beelden van Dorne, van Meereen, de Iron Islands, King’s Landing en het verre en ijzige Noorden. Wat verwachten jullie?

Lees meer over: Game of Thrones, Promo, The Winds of Winter, HBO, Aflevering

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws