search
Ook Gillian Anderson wil extra seizoen van The X-Files
Series / Nieuws

Ook Gillian Anderson wil extra seizoen van The X-Files

Maar komt het er nu of niet...?

Geoffrey Ketels

Uit een gesprek dat eerder plaatsvond met de The X-Files acteur David Duchovny bleek reeds dat hij te vinden was voor een elfde seizoen (en misschien wel nog meer) van The X-Files. Tot dusver bleef het echter een beetje tasten in het duister naar de plannen van actrice Gillian Anderson. Reden genoeg voor Deadline om een interview met de actrice in te plannen en ook daar kwamen alleen maar positieve toekomstperspectieven uit voort.


Anderson bevestigde wel opnieuw dat er nog geen concrete plannen zijn voor een vervolg. 20th Century Fox Television zou vooralsnog geen contact hebben gezocht met de actrice om de voorwaarden van een mogelijk elfde seizoen te bespreken. "We hebben ons als cast eerder wel reeds de vraag gesteld; staan we open voor een tweede seizoen en kunnen we die nog beter maken dan de eerste? Het antwoord op beide vragen was eigenlijk telkens positief."

Het mag dus duidelijk zijn dat ook actrice Gillian Anderson best te vinden is voor een elfde seizoen. Hopelijk laat 20th Century Fox Television dan ook niet meer te lang op zich wachten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen