search
Interessante details over geannuleerde live-action 'Star Wars' serie

Interessante details over geannuleerde live-action 'Star Wars' serie

Een menselijke Palpatine?

Jim Pedd

Voordat Disney Lucasfilm overkocht, werd er gewerkt aan een live-action televisieserie die zich in het Star Wars-universum afspeelt. Het idee klonk interessant: de show zou draaien om de onderwereld van hoofdstadplaneet Coruscant en er lagen al een aantal scenario's klaar. Disney trok echter de stekker uit het concept, waar nu door regisseur Cory Barlog over verteld werd.


De show zou draaien om de oorsprong van de slechtheid van Emperor Palpatine. "Het blies me compleet omver. Ik gaf om de Keizer. Ze hadden de Keizer veranderd in een sympathieke figuur die door een bijzonder harteloze vrouw genaaid werd. Ze is een hardcore gangster en vernietigde hem compleet als persoon. Ik moest bijna huilen toen ik het las. Dit was de Keizer, die man die bliksem uit zijn vingers laat schieten. Het was iets magisch. De schrijvers die eraan gewerkt hadden, van The Shield en 24, waren geweldig."

Het lijkt er niet op dat de show er ooit gaat komen, maar de laatste geruchten die we gehoord hebben zeggen dat Disney werkt aan vier live-action series in het universum.

Aanbevolen artikelen