Emilia Clarke over zevende seizoen 'Game of Thrones'

Emilia Clarke over 7e seizoen Game of Thrones

Nog een jaartje wachten...

Jim Pedd, 28 juni 2016 om 12:21

Het is iets waar we sinds de première van Game of Thrones op hebben zitten wachten en is het eindelijk gebeurt. Drakenkoniging Daenerys (Emilia Clarke) vertrekt aan het einde van seizoen zes naar Westeros. Volgens Entertainment Weekly alle reden om actrice Emilia Clarke te vragen om een voorspelling voor het zevende seizoen…
”Ik heb de schepen, ik heb de mankracht, ik heb draken die vuur ademen en ik kan zo lijkt ’t wel niet gedood worden. Ik heb zelfs geen knappe man die bij me staat en z’n shirt uitdoet, dus er is geen afleiding ditmaal,” vertelde Clarke. ”Hoewel, we moeten [Peter Dinklage] nog zonder kleren zien. Wie we missen is Jorah, hij moet terugkomen want zonde rhem kan ik niet over de Seven Kingdoms heersen. Maar bij Game of Thrones weet je het nooit. Als het er goed uit ziet voor je personage, weet je dat je niet veilig bent want dan hoor je de schrijvers al: ‘Ah, je vindt haar leuk? Dan vermoorden we haar!’”

Een kleine voorspelling wilde de actrice wel al doen. Zo denkt ze dat haar personage Jon Snow (Kit Harington) gaat ontmoeten. “Ik weet het niet zeker. Maar ik zou hem kunnen vermoorden. Of hij zou mij kunnen vermoorden. Wie weet is hij wel dood voordat we elkaar ontmoeten. Of ben ik dood. Arya zou ons allebei kunnen vermoorden! Je weet het niet. Alles is mogelijk. Maar ik weet wel dat de winter eraan komt.. en ik voor warmte ga zorgen!”


Bron: EW

Lees meer over: Game of Thrones, Emilia Clarke, Kit Harington, Emilia Clarke, Jon Snow, seizoen 7, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws