search
Mogelijke connectie 'Star Wars Rebels' en toekomstige films
Series / Nieuws

Mogelijke connectie 'Star Wars Rebels' en toekomstige films

Het lijkt er na nieuwe woorden van producent Simon Kinberg wel op.

Met Rogue One maken Lucasfilm en Disney duidelijk dat er een band bestaat tussen de films en series in het Star Wars-universum. Zo speelt Forest Whitaker een personage dat specifiek bedacht is voor de Clone Wars-serie. Het lijkt erop dat Rebels ook dit soort connecties krijgt. Producent Simon Kinberg vertelde dit tegenover Moviefone.


"Wat geweldig is, is natuurlijk dat we personages van Clone Wars in het tweede seizoen laten zien en dat we personages uit de originele films blijven terughalen en de relaties tussen onze kernpersonages, de crew van de Ghost, blijven uitdiepen. Dus we zoeken een balans tussen de twee dingen: de originele cast uit het eerste seizoen met Clone Wars, met personages uit de originele films en misschien zelfs toekomstige films."

Daarmee verwijst de producent vermoedelijk naar films als Rogue One en de geplande Han Solo spin-off. Wie denken jullie dat er nog naar Rebels gaat komen? Later deze maand gaat het derde seizoen van de show in première tijdens de Star Wars Celebration Europe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen